Estudi de cant

Benvingudes i benvinguts al meu Estudi, el meu lloc sagrat d’inspiració i treball.

No sols és el meu racó per a estudiar i crear…és un espai per a compartir experiències que enriqueixen el cos i l’ànima.

La meva dedicació i labor de més de vint-i-cinc anys en la pedagogia musical, els últims centrats en la formació de la veu, en totes les seves especialitats, fa que empatitzi ràpidament amb l’alumne i reconegui les seves necessitats a nivell tècnic.

A través de la tècnica aplicada i l’aprenentatge del cant sanem el nostre esperit i ens sentim millor a nivell físic.

Compartir les nostres vivències en grup es converteix en una activitat molt formativa, bella i potent.

Play Video

Activitats grupals:

  • Tallers de Tècnica Vocal: descobreix la teva veu natural i el teu potencial
  • Sessions de Cant líric i Cant jazz: tècnica específica i treball de peces musicals per estils, gèneres i èpoques
  • Activitats temàtiques d'interpretació trimestrals: òpera, sarsuela, lied, musicals, soul & blues, jazz, per autors…
  • Tallers intensius de cos: relaxació i meditació, ioga, Feldenkrais…
  • Tallers intensius de teoria i harmonia musical i història de la música
  • Tallers de guitarra clàssica i moderna

Altres activitats:

  • Concerts i audicions de petit format
  • Espai per assajos de música de cambra 
  • Sessions de vocal coaching individuals i personalitzades
  • Classes online
ExperiÈncies
CARLOS IÑÍGUEZ
El que més m'agrada de l'Anna és la capacitat que té per ensenyar a tots els seus alumnes amb independència del nivell. Sempre sap quin exercici, exemple o tècnica aplicar perquè l'alumne avanci. Sap on és la tecla que ens fa millorar. Domina la tècnica i la pedagogia. A més, té energia positiva, alegria i bon rotllo. Porto quatre anys amb ella i és un regal que la vida m'ha donat i que vull seguir aprofitant.
Carlos Íñiguez
Executiu comercial
Ana Mª Serrano
Tots tenim una veu, un do amb el qual ens expressem. Aquesta veu és única i ens defineix. Parlar i cantar és un fet natural però també requereix un aprenentatge. L'Anna ha creat un espai (crec que el porta allà a on vagi) en el qual poder desenvolupar la nostra veu. Combina a la perfecció la tècnica amb l'expressivitat; crea un ambient agradable, alegre en el qual tots ens sentim reconeguts. Ens ajuda a descobrir la nostra veu, de vegades desconeguda per a nosaltres mateixos. Al cantar participem d'aquest món immens que és la música. És un regal que podem fer-nos.
Anna Mª Serrano
Professora de F.P sanitari
Jubilada
LAURA LLONCH
L’Anna és una artista i professora de cant excepcional. Gràcies al seu talent com a educadora i a la seva energia radiant, he passat de cantar pensant en mi com l’única espectadora, a poder actuar davant d’una gran audiencia. He après a entrenar el meu potencial, a descobrir sonoritats que no pensava que existissin dins el meu registre, així com també poder explorar una gran varietat d’estils musicals. Des del primer dia no vaig tenir cap dubte que si volia fer classes de cant modern, havia de ser amb ella. Espero amb ganes la nostra propera sessió!
Laura Llonch
Dissenyadora
Màster en sostenibilitat moda i indústries creatives
MERCÈ ACÍN
Volia aprende a cantar i vaig trobar una autèntica mestre, propera, receptiva i sensible i amb una creativitat desbordant. Amb ella he descobert que amb les eines que ens proposa, que són moltes, es pot aconseguir gaudir de la pròpia veu en el cant líric. Gràcies Anna, per compartir l'art de la música amb nosaltres de manera tan generosa.
Mercè Acín
Infermera
ORIOL SAMARANCH
A mi sempre m’ha agradat cantar, pel simple plaer del cant, perquè m’ho passo bé i per acompanyar-me quan tocava amb la guitarra cançons que m’agradaven. Tampoc és que cantés massa bé (de fet, ho feia força malament), però vaig animar-me a començar classes de cant amb l’Anna. Amb el seu ajut, acompanyat d’un ambient acollidor i motivador, puc afirmar, amb orgull i satisfacció, que, tres anys després, el meu nivell de cant ha millorat molt!
Oriol Samaranch
Graduat en Història
Màster Hª Medieval
IVÁN SUÁREZ
Abans de conèixer a l’Anna, portava cantant aproximadament uns dos anys, amb ajuda d'altres professores. Així i tot, durant tot aquell temps, no vaig arribar mai a comprendre com funcionaven les meves cordes vocals o com trobar el suport adequat. Va ser començar a cantar amb l’Anna, que vaig començar a progressar com mai abans ho havia fet. Les seves senzilles explicacions i domini de la tècnica vocal -ja no només de la veu cantada, sinó també de la parlada-, van aconseguir que en poc temps cantés amb més facilitat i seguretat en mi mateix. La meva veu es va transformar ràpidament, dotant-se de més brillantor i potència (sobretot), ampliant notablement els greus i els aguts. També, vaig entendre com respirar i usar el diafragma, aspecte essencial per a cantar sense danyar les cordes. Qui hagués dit que la meva veu pogués a arribar a tenir la potència que té avui ..., doncs jo sempre havia estat una mica acomplexat del poc volum que desenvolupava al cantar. Cantar és i serà sempre la meva gran vocació; però, probablement aquest preciós hobby s'hagués truncat en algun moment, de no haver tingut la sort de trobar algú com l’Anna en el camí. Ella, que estima profundament la seva feina no només t'ensenyarà la tècnica adequada; també compartirà amb tu l'amor que té per la música.
Iván Suárez
Advocat laboralista
Fernando Alquézar
A l’Anna la conec com la meva professora de cant i com a tallerista en el meu institut (és la creadora d'un taller sobre violència de gènere, "La violència secreta"). En ambdues facetes he pogut comprovar que la seva personalitat càlida i humana es posa, sense escatimar talent i paciència, al servei d'una professió que demostra estimar a cada classe, a cada sessió. Gràcies, Anna.
Fernando Alquézar
Professor d‘Història
Anna López
L’Anna va ser la meva mestra de Cant Líric al Conservatori de Barcelona l’any 2019, en els Cursos Oberts, que va oferir aquest espai per a aquells que volguessin iniciar-se en aquest magnífic i difícil Art. Això ja diu molt d'ella, de la seva generositat i de la seva fe, en que la Música i el Cant poden obrir-se a persones de totes les edats, de tots els nivells i de qualsevol formació, per poca que sigui. De la seva mà i des de la seva veu, implicació, respecte i simpatia he pogut començar a realitzar un gran projecte a la meva vida que acariciava de realitzar des que era petita però que no havia aconseguit encara: cantar i fer concerts com a solista. Les seves classes en grup eren molt divertides i va saber mantenir la motivació fins a final de curs i sense adornar-nos ens va portar al concert final, on, amb molta emoció, vam poder interpretar duets i àries. Però no s’acaben aquí les virtuts de l’Anna, ja que ens va obrir les portes a qui volgués cantar a les residències en col·laboració amb una associació, CORAVIS, i així, vaig tenir la meva primera experiència com a solista, oferint la meva música als avis i enamorant-me del plaer de cantar en públic, fent-ho des del cor i amb una bona tècnica, tal com ella ensenya. De tot això em sap molt l'Anna, primer perquè és una gran cantant i després pels seus projectes socials, per la seva implicació en tot el que fa, la sinceritat i calidesa de la seva acollida i acceptació de les persones i també per la seva capacitat de lideratge que utilitza tant per a fer realitat els seus projectes professionals, com per conduir a altres persones a treure el millor d'elles mateixes en les seves classes, en el terreny artístic, emocional i de relació. Eternament agraïda Anna Martínez Norberto, mestra meva, per tot el que m’has ensenyat i m’ensenyes amb el teu art, cant, generositat i alegria de viure.
Anna López-Castells
Psicoterapeuta – Coach
logo-cristinaplanas
Amb l’Anna hem compartit molt bons moments des que la vida ens va posar en contacte a l’any 2018 arrel de CORAVIS. Sols tinc bones paraules envers ella. És una grandíssima professional, amant de la música en totes les vessants: com a cantant, com a compositora, com a professora, com a músic... És a més, una persona generosa en la qual pots confiar i amb una bondat natural que ha fet que, des que va muntar el Taller de Música Musicart Sarrià, va voler compartir amb la gent gran que viu en residències del voltant de l’Escola l’alegria de la música; i això es va multiplicar quan ens vam conèixer donat que per a Coravis, ong que va néixer per a dignificar la gent gran que viu en residències, portant-los moments d’alegria i benestar, la música és un mitjà per a emocionar-los positivament. I l’Anna es va sumar amb un grup d’alumnes, cada vegada més gran, per a ajudar-nos a ajudar. A més, és un dona emprenedora que no s’atura davant les dificultats. Al 2019 vam organitzar plegades la 1ª Gala per a sensibilitzar sobre la situació de la gent gran. Va ser espectacular i vam quedar tan encantades que vam decidir fer-la anualment. Com la Covid va impedir que es fes a l’any 2020, vam decidir fer un videoclip juntes la cançó himne de Coravis “Amor sin freno”. Res no l’atura! I aquest any 2021 farem la 2ª Gala sí o sí. I per suposat, juntes novament. Molt bona sort, Anna!
Cristina Planas
Fundadora i Directora Executiva de CORAVIS
AITOR MUNDUATE
Fa un any i mig que vaig començar a fer classes de cant amb Anna. Feia tres anys que vaig deixar de cantar. El cor on cantava es va dissoldre i vaig abandonar les classes de cant. Quan vaig arribar a l’aula d’Anna, vivia un període vital de molt d’estrés. Havia perdut la il.lusió per cantar i el primer que ella va veure en mi va ser la tensió corporal que acumulava, sobretot al coll, les espatlles i la mandíbula. Una tensió que escanyava la meva veu. D’ençà fins ara hem fet una feina dura de picar pedra: destensionar cos, corregir postures corporals viciades, treballar la base corporal, la respiració, l’articulació bucal i la projecció de la veu. És a dir; tot. Amb exercicis de projecció de veu i técnica vocal, la veu ha anat ampliant registre i recobrant el vibrato. Mica a mica.. puc dir que estic descobrint la meva veu. Els coneixements tècnics i pedagògics de l’Anna són inqüestionables. Però sobretot li estic molt agraït perquè amb la seva dedicació i entusiasme, estic recuperant autoestima, veu i la passió per cantar. Com diu la lletra d’un lied de Schubert que preparem, Anna (i la música), m’ha obert un món millor. Per tot això i més, gràcies, ich danke dir da für, gràcies!
Aitor Munduate
Urban designer, dibuixant i il.lustrador
vídeos

Contractacions




    Anna Martínez Norberto t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per Anna Martínez Norberto com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

    Contacta'm




      Anna Martínez Norberto t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per Anna Martínez Norberto com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.