Dolors Gil

Piano

Títol Superior de Piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona al 1998, sota el mestratge d’Antoni Besses.

Títol Superior de Música de Cambra al Conservatori Superior de Música de Barcelona al 1999.

Títol Superior de Solfeig al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona al 2001.

Masterclass de piano i pedagogia amb els pianistes Carles Lama, Edith Fisher i George Pepi, Antoni Besses, Frederic Gevers, Bronislawa Kawala, Luiz de Moura Castro, Karen Walwyn.

Curs de Músiques d’Actualitat amb Albert Llanas i Curs de música del segle XX amb Jesús Rodríguez-Picó.

Curs d’harmonia i improvisació de jazz amb Lluís Vergés, Lluís Vidal i Elisabeth Raspall.

Curs de Jazz i Música Moderna amb Joan Monné i Elisabet Raspall.

Experiència en repertori vocal: repertorista a les classes de cant d’Enric Serra (baríton); repertorista en el Taller de Música de Pallejà (directora des de l’any 2014), pianista acompanyant en operetes còmiques i sarsueles i en el projecte “Veus a l’escena” de la soprano Rosa Maria Campassol; repertorista a l’aula de cant i professora de piano i a l’Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar; repertorista a les proves d’accés al curs de direcció coral dirigit per Manel Cabero i Mireia Barrera; repertorista en formacions corals.

Repertorista de diferents instruments (violí, violoncel, fagot, flauta travessera) en examens de Conservatori, audicions i oposicions a orquestra.

Concerts de cambra amb duets de cant, clarinet i flauta travessera en nombrosos Espais Culturals i Teatres catalans: Espai Barroc, Teatre Principal d’Arenys, Vilafranca del Penedès, San Pol de Mar, Sala Mozart de Calella, entre d’altres.

VÍDEO