Sandrine Robilliard

Violoncel

Primer Premi de Violoncel i Música de Cambra pel Conservatori de la Regió de Lyon amb el professor Robert Duval l’any 1995.

Perfeccionament amb Alain Brunier. L’any 1997 “Diplôme d’Etat” d’ensenyament del violoncel a França. En acabar els seus estudis, es trasllada a Barcelona per estudiar amb Lluís Claret, al Conservatori Superior de Música del Liceu, on es gradua en interpretació.

Col·laboracions en l’àmbit clàssic amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Liceu i altres formacions.

Des del 2003 inicia una carrera en el món del jazz Barcelonès: Septet del pianista Guillermo Klein, en el Festival de Jazz de Barcelona en 2016, amb Joan Sanmartí, David Mengual, Sergi Sirvent, Gorka Benítez, entre d’altres.

Col·laboracions en diversos projectes artístics de teatre, circ, bandes sonores, gravant en discs de nombrosos artistes com Marc Egea, Sergi Sirvent, Juliane Heinemann, Rodrigo Palhen, David Mengual, Ramon Prats, Axis Orca.

Actualment toca amb el quintet UNA, quartet de corda amb la cantant argentina Ana Rossi, i membre del projecte de la cantant Carola Ortíz i POETIC TRIO.

VÍDEO