La Sirena i els Amics del Mar

Amb aquest Conte aprendrem i recordarem alguns dels valors més importants a aprendre durant la infantesa: l’amistat, el respecte, la generositat, l’esforç, l’agraïment, la valentia…

És un Conte representat en format de Concert, amb diàlegs entre cada personatge del Mar i La Sirena. Cada personatge, Amic del Mar, representa un valor, i mitjançant les imatges projectades, el guió del Conte, la música i les lletres de les cançons, reafirmarem aquests valors fins al fi de la història. Per a la representació utilitzem imatges reals del mar i el fons marí, així com dels animals marins protagonistes del conte. En quan a la obra teatro-musical, composta per l’Anna Martínez, presentem un trio de cambra: cello, flautatravessera i veu, completant algunes cançons amb altres instruments com l’ukelele i percussions.

Play Video

Adrecem aquesta obra a nens i nenes a partir de 2/3 anys fins els 10 anys, en format escolar* o en format familiar amb un Taller posterior "Què hem après?". El públic, serà una part important de la representació, ja que a cada ADÉU de cadascún dels Amics del Mar, cantaran un intèrval característic. A més, hi haurà LA LLIÇÓ DE MÚSICA (escala musical de DO) i una cançó participativa que serà la CANÇÓ DEL SR. TAURÓ, on tots, cantaran amb els músics. La història, el guió, la música (durada curta de les cançons) i el llenguatge verbal i musical que conforma tota l’obra està pensada perquè l’infant des dels 2/3 anys pugui entendre cadascuna de les situacions en que es troba cada personatge i com troba els mitjans que l’ajuden a millorar.

Els Objectius principals d’aquest Projecte dins del Concert i amb el Taller són:

 • FOMENTAR alguns dels valors més importants de comportament en el dia a dia dels nostres nens i nenes, a dins la família i a l’entorn que l’envolta: l'amistat, ajudar a qui ho necessita, esforçar-se, tenir paciència, respectar, compartir, donar les gràcies, aprendre a participar en el joc, demanar perdó, demanar bé les coses i ser valent
 • MOSTRAR a través de l’escenificació en directe del conte i les cançons, aquests valors
 • REFLEXIONAR sobre aquests valors i interioritzar-los amb cada cançó i a través de les fitxes complementàries de cada personatge que es treballaran en el Taller posterior
 • PARTICIPAR activament, cantant i interactuant amb els músics en alguns moments del Concert, formant part de la història
 • RECONÈIXER cada imatge projectada de l’àmbit del Mar durant la representació
 • CONÈIXER en directe els diferents instruments musicals que apareixen en el conte i treballar-los després a través de les fitxes   complementàries (a classe o en Taller)

* Per treballar l’activitat a les classes abans i després del concert, posaré a la vostra disposició el dossier pedagògic amb les lletres de les cançons, fitxes il·lustrades per associar cada personatge al valor que representa i les fitxes dels instruments musicals, a més de les partitures, àudios i vídeos de les cançons participatives.

Àudios del projecte

Cançó del Sr. Tauró
https://www.annamartineznorberto.com/wp-content/uploads/2018/07/18-Cançó-del-Sr.Tauró-Adéu.mp4

per Anna Martínez Norberto

ExperiÈncies
vídeos
Músics
Anna Martínez Norberto
Composició, veus i instruments
Carmen Enjamio
Violoncello
Isabel Moreno
Flauta travessera

Contractacions
  Anna Martínez Norberto t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per Anna Martínez Norberto com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  Contacta'm
   Anna Martínez Norberto t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per Anna Martínez Norberto com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.