La Sirena i els Amics del Mar

Amb aquest Conte aprendrem i recordarem alguns dels valors més importants a aprendre durant la infantesa: l’amistat, el respecte, la generositat, l’esforç, l’agraïment, la valentia…

És un Conte representat en format de Concert, amb diàlegs entre cada personatge del Mar i La Sirena. Cada personatge, Amic del Mar, representa un valor, i mitjançant les imatges projectades, el guió del Conte, la música i les lletres de les cançons, reafirmarem aquests valors fins al fi de la història. Per a la representació utilitzem imatges reals del mar i el fons marí, així com dels animals marins protagonistes del conte. En quan a la obra teatro-musical, composta per l’Anna Martínez, presentem un trio de cambra: cello, flautatravessera i veu, completant algunes cançons amb altres instruments com l’ukelele i percussions.

Play Video

Adrecem aquesta obra a nens i nenes a partir de 2/3 anys fins els 10 anys, en format escolar* o en format familiar amb un Taller posterior "Què hem après?". El públic, serà una part important de la representació, ja que a cada ADÉU de cadascún dels Amics del Mar, cantaran un intèrval característic. A més, hi haurà LA LLIÇÓ DE MÚSICA (escala musical de DO) i una cançó participativa que serà la CANÇÓ DEL SR. TAURÓ, on tots, cantaran amb els músics. La història, el guió, la música (durada curta de les cançons) i el llenguatge verbal i musical que conforma tota l’obra està pensada perquè l’infant des dels 2/3 anys pugui entendre cadascuna de les situacions en que es troba cada personatge i com troba els mitjans que l’ajuden a millorar.

Els Objectius principals d’aquest Projecte dins del Concert i amb el Taller són:

 • FOMENTAR alguns dels valors més importants de comportament en el dia a dia dels nostres nens i nenes, a dins la família i a l’entorn que l’envolta: l'amistat, ajudar a qui ho necessita, esforçar-se, tenir paciència, respectar, compartir, donar les gràcies, aprendre a participar en el joc, demanar perdó, demanar bé les coses i ser valent
 • MOSTRAR a través de l’escenificació en directe del conte i les cançons, aquests valors
 • REFLEXIONAR sobre aquests valors i interioritzar-los amb cada cançó i a través de les fitxes complementàries de cada personatge que es treballaran en el Taller posterior
 • PARTICIPAR activament, cantant i interactuant amb els músics en alguns moments del Concert, formant part de la història
 • RECONÈIXER cada imatge projectada de l’àmbit del Mar durant la representació
 • CONÈIXER en directe els diferents instruments musicals que apareixen en el conte i treballar-los després a través de les fitxes   complementàries (a classe o en Taller)

* Per treballar l’activitat a les classes abans i després del concert, posaré a la vostra disposició el dossier pedagògic amb les lletres de les cançons, fitxes il·lustrades per associar cada personatge al valor que representa i les fitxes dels instruments musicals, a més de les partitures, àudios i vídeos de les cançons participatives.

Àudios del projecte

Cançó del Sr. Tauró
https://www.annamartineznorberto.com/wp-content/uploads/2018/07/18-Cançó-del-Sr.Tauró-Adéu.mp4

per Anna Martínez Norberto

ExperiÈncies
vídeos
Músics
Anna Martínez Norberto
Composició, veus i instruments
Carmen Enjamio
Flauta travessera

Contractacions
  Anna Martínez Norberto t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per Anna Martínez Norberto com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.

  Contacta'm
   Anna Martínez Norberto t'informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades per Anna Martínez Norberto com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius.